Rólunk

A Sajóvölgye Takarékszövetkezet 2008-ban ünnepelte fennállásának 50. évfordulóját. A jogelőd Sajókaza és Vidéke Takarékszövetkezet 2003-ban egyesült a Hangony és Vidéke Takarékszövetkezettel, létrehozva a Sajóvölgye Takarékszövetkezetet. 2007-ben a 12 kirendeltséggel rendelkező Háromkő Takarékszövetkezet, és a 12 kirendeltséggel és 10 betétgyűjtő pénztárral rendelkező Sajóvölgye Takarékszövetkezet egyesülésével létrejött a három megyére kiterjedő takarékszövetkezeti hálózat. A folyamatos fejlesztésnek köszönhetően kirendeltségeink rendre megújulnak, jelenleg 34 kirendeltséggel állunk az ügyfelek rendelkezésére.

2010-ben csatlakoztunk a Takarékpont hálózathoz. A takarékszövetkezet üzletpolitikájában mindig az óvatos kamatpolitikát és az ügyfél centrikusságot helyezi előtérbe. Jelenleg 63 önkormányzat számláját vezetjük. A takarékszövetkezet mérlegfőösszege meghaladja a 15 milliárd forintot, a 2011. évi adózás előtti eredménye a 138 millió forintot. A takarékszövetkezet erejéhez mérten rendszeresen támogatja környezete kulturális, egészségügyi és sport rendezvényeit.

A Sajóvölgye Takarékszövetkezet 2003-ban elfogadott középtávú üzleti stratégiájában megfogalmazta és azóta is a következőket szem előtt tartva munkálkodik:

„A Sajóvölgye Takarékszövetkezet arra törekszik, hogy szövetkezeti értékeinek birtokában a jog és a helyi sajátságos környezetben a működési terültén a lehető legteljesebb körű, magas színvonalú és megbízható szolgáltatást nyújtson tagjai, a falusi és városi lakosság, kisvállalkozók, helyi önkormányzatok részére, amelyen keresztül a tagság és az ügyfelek erősítése és megőrzése a cél.”
 

Termék összehasonlítás

Lábléc - közérdekű információk

Copyright 2010 takarekpont

E honlap megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) helyezünk el a számítógépén, ahogy azt más, majdnem minden honlappal rendelkező cég is teszi. További információk...